Izdelava spletne strani

Do nove spletne strani samo v treh korakih! Izdelava spletne strani je preprosta, če veš, kako se je lotiti.
Zato smo tukaj – da vaša spletna stran ostane naša skrb. Z veseljem pa vam bomo pomagali tudi pri izbiri domene in gostovanju.

Divi Theme Examples

1. Analiza in načrtovanje spletne strani

Spletna stran mora biti premišljeno zastavljena, zato se bomo na začetku posvetili analizi in načrtovanju vašega spletnega mesta in skupaj poiskali odgovore na temeljna vprašanja:

  1. Kdo so uporabniki vaših storitev?
  2. So to večinoma poslovni uporabniki ali končne stranke?
  3. Katere spletne strani so vam všeč in zakaj?
  4. Boste v prihodnost spletno stran nadgradili s spletno trgovino?

Če je odgovor pritrdilen, je to smiselno upoštevati že pri načrtovanju spletne strani.

  1. Katere dodatne funkcionalnosti želite vključiti na spletno stran?
  2. Želite pridobivati e-naslove vaših uporabnikov, integrirati različna socialna omrežja ali potrebujete napreden kontaktni obrazec?

S tem v mislih se bomo lotili načrtovanja spletne strani in prešli na drugi korak.

Divi Theme Examples

2. Oblikovanje in vzpostavitev

Na podlagi pogovora bomo dorekli končno shemo spletne strani in razporeditev elementov na njej: kaj bo na prvi strani, kam bomo umestili kontaktni obrazec, podatke. Vzporedno se bomo lotili tudi oblikovanja, pri čemer bomo poskrbeli, da bo bodo upoštevani vsi sodobni trendi razvoja in uporabniške izkušnje.

Končni izdelek bo odzivna (responsive) spletna stran, ki se bo enako optimalno prikazovala na vseh sodobnih mobilnih napravah, namiznih računalnikih in brskalnikih.

%

vseh spletišč v svetovnem merilu poganja WordPress

Divi Theme Examples

3. Vzdrževanje

Redno posodabljanje in skrb za varnost sta ključna elementa vzdrževanja dobre kondicije spletne strani in po dogovoru z vami lahko poskrbimo tudi za nadaljnje varnostno in tehnično vzdrževanje spletne strani: ob tem lahko zakupite tudi dodatne ure pomoči, zaradi česar bomo vaše težave in vprašanja obravnavamo prednostno.

Po vzpostavitvi spletne strani vam 1 mesec pripada brezplačna pomoč in izobraževanje.

Divi Theme Examples

Brezplačno WordPress izobraževanje

WordPress slovi po njegovi enostavnosti, a ker vemo, da je najtežje začeti, vam bomo prvi mesec pomagali ob prvih objavah vsebine, fotografij in splošnem urejanju vsebine. V tem obdobju se boste WordPress osvojili do te mere, da boste postali popolnoma samostojni pri urejanju spletne strani.

Divi Theme Examples

WordPress uporabljajo tudi največji!

WordPress je ta hip najbolj priljubljen urejevalnik spletne vsebine na svetu, uradno poganja kar 25 % vseh svetovnih spletnih strani! Zanj so se odločili tudi največji med največjimi: Ebay Inc., Facebook Newsroom, Google Ventures in Reuters Blog, če naštejemo samo nekatere. Razlog za njegovo priljubljenost je preprost: enostavna uporaba in neskončne možnosti različnih nadgradenj!

WordPress je bil sprva zasnovan kot blogerska platforma, s poudarkom na tem, da si lahko svoj blog vzpostavi čisto vsak, tudi tak, ki nima „naprednega“ računalniškega znanja. WordPress je hitro prerasel okvire blogerske platforme in postal osrednji CMS (Content Managment System) – urejevalnik spletne vsebine, a v primerjavi z njegovo konkurenco (Joomlo in Drupalom) je ohranil jasnost in preprostost.

S pomočjo vtičnikov lahko njegovo funkcionalnost dodatno razširimo, nadgrajujemo in prilagodimo kompleksnejšim zahtevam.

Tukaj je 8 velikih blagovnih znamk, ki uporabljajo WordPress in so  uvrščene na seznam Fortune 500.

Divi Theme Examples

Cena izdelave spletnih strani v WordPressu

Cena spletne strani je odvisna od števila strani, podstrani, dodatnih funkcionalnosti in dogovorov glede nadaljnjega vzdrževanja. Zaupajte nam vaše želje in pripravili bomo informativno ponudbo.

Če bi radi samostojno izdelali wordpress spletno stran, vas vabimo, da se udeležite WordPress delavnice v Ljubljani.

Pin It on Pinterest

Shares