Spletne storitve

Izdelava spletne strani je lahko enostavna. Z rastjo poslovanja raste tudi spletna stran, saj so SoncArt spletne strani nadgradljive.

Sistemi omogočajo, poleg osnovne funkcije predstavitve storitev na strani, tudi dodatke, ki izboljšajo poslovanje ter pritegnejo uporabnike vaših storitev. Vaši spletni strani lahko dodamo trgovino, galerijo blog, komentarje, take in drugačne povezave z družabnimi omrežji (Facebook, Twitter,…). Vašo stran povežemo z dostavljalcem e-novic. Omogočimo vam lahko, da dnevno pregledujete statistiko obiska strani, ter na podlagi tega tudi izboljšujete vašo spletno stran.

Vašo spletno stran lahko tudi pohitrimo in jo tudi vsebinsko optimiziramo. Na podlagi raziskave ključnih besed za vaše področje delovanja, popravimo obstoječo vsebino oziroma pripravimo novo vsebino. Če ste začeli s poslovanjem, se za boljšo uvrstitev na iskalnikih priporoča pisanje nove vsebine na podlagi ključnih besed 2x do 3x tedensko, tri mesece zapovrstjo. Poleg tega je pomembno tudi, od kje bodo potekale povratne povezave na vašo spletno stran.

Dosežite večji spekter uporabnikov z odzivnim dizajnom Z odzivnim dizajnom spletnih strani omogočamo glede na željo naročnikov prilagojenost različnim velikosti mobilnikov in tabličnih računalnikov.

Če nimate uporabne vsebine, potem vaše spletne strani ne bodo našli Pri nas vam je na voljo organska ( t.i. brezplačna) optimizacija spletnih strani za iskalnike.

Uporabljamo najnovejšo tehnologijo, ki omogoča ustvarjanje spletnih strani v koraku s časom.

Naše glavno vodilo je izdelati tako naročnikom kot uporabnikom prijazne spletne strani.

Potrebovali smo spletno stran za predstavitev načina vadbe naše jogijske skupine, za samostojno objavljanje novih prispevkov ter možnost spletnega kontakta, ki bi bil namenjen predvsem temu, da bi vsi zainteresirani lažje pristopili k naši jogijski skupini. Tatjana je vse to izpeljala v hitrejšem času od predvidenega, hkrati pa je poskrbela tudi za dodatno varnost in odzivnost spletne strani. Poleg vsega skupaj smo imeli še dve dodatni želji: avtomatsko varnostno kopiranje spletne strani in možnost avtomatskega obveščanja na zadnje objavljene prispevke — in Tatjana je oboje uredila tako, kot smo si zamislili, za kar smo ji resnično hvaležni.  Užitek in veselje je delati z nekom, ki ti je hkrati pripravljen prisluhniti in hkrati pripravljen urediti tudi vse tehnične podrobnosti, da želena stran lahko zaživi na spletu.

Leo

inštruktor joge, Joga danes

Pin It on Pinterest

Shares