Grafično oblikovanje spletnih strani, trgovin in logotipov

Nudimo trendovske in uporabnikom prijazne spletne strani, trgovine in logotipe!

Divi Theme Examples

Dobro oblikovanje spletne strani je vedno rezultat aktualnih trendov in prijazne uporabniške izkušnje. Lepa in moderna spletna stran vam čisto nič ne bo pomagala, če se obiskovalci na njej ne bodo znašli. Zaupajte nam in pomagali vam bomo, da se boste predstavili v najboljši luči. Pogovorili se bomo o vaših željah, ciljih, skupaj bomo naredili načrt in sestavili predlogo, ki bo narejena po vaši meri. Preoblikujemo lahko obstoječo spletno stran, oblikujemo spletno trgovino ali logotip vašega podjetja.

Izdelava spletne strani
Divi Theme Examples

Oblikovanje spletnih strani

Spletna stran mora odražati duh vašega podjetja. Primerna izbira barv, pisave in fotografij pove več kot 1000 besed! Spletno stran bomo oblikovno prilagodili glede na prioritete, ki jih bomo skupaj določili. Spletna stran bo na tak način prinesla rezultate v obliki povpraševanja, novih stikov in klicev bodočih strank.

Pri oblikovanju spletne strani v SoncArtu sledimo preizkušenim postavitvam elementov, ki bodo uspešno pripomogli h konverziji spletne strani.

V trah korakih do spletne strani. Kako poteka izdelava spletne strani

 

Divi Theme Examples

Oblikovanje spletnih trgovin

Podobno kot za oblikovanje spletne strani, velja tudi za oblikovanje spletne trgovine. Vendar pri oblikovanju je potrebno še toliko bolj upoštevati uporabnika in ujeti njegovo pozornost s pravilno razporeditvijo elementov na strani. Uporabnika moramo na enostaven način pripeljati do končnega cilja – nakupa.

Pri oblikovanju spletne trgovine upoštevamo vse zakonitosti spletnega oblikovanja, ki pripomorejo k povečanju prodaje.

V treh korakih do spletne trgovine. Kako poteka izdelava spletne trgovine ➤ 

Divi Theme Examples

Oblikovanje logotipa

Logotip je zaščitni znak vašega podjetja, zato mora biti enostaven in jasen. Na takšen način se bo veliko lažje vtisnil v spomin in vam pomagal pri širši prepoznavnosti. Naj vas preprostost ne zavede, saj se tudi za najbolje enostavnimi logotipi skrivajo ure in ure dela!

Pri oblikovanju logotipa je pomembno, da nam zaupate čim več o svojem podjetju: Kaj je njegova gonilna ideja, kdo so njegove stranke in kakšni so vaši cilji za (bližnjo) prihodnost? Samo tako bomo lahko oblikovali logotip, ki bo vas bo ločil od konkurence.

 

Pin It on Pinterest

Shares