Prenova spletnih strani

Kdaj je pravi čas za prenovo spletne strani? Statistika pravi, da na 3 do 5 let.

Divi Theme Examples

Ker pa se tehnologije in potrebe uporabnikov hitro spreminjajo, temu dodajamo še nasvet iz prakse: pravi čas za prenovo je takrat, ko vas spletna stran ne predstavlja več tako, kot bi morala.

Odgovorite si na nekaj preprostih vprašanj in ugotovite, ali je že nastopil čas za prenovo vaše spletne strani.

prenova spletne strani

Ali je vaša spletna stran…

• prilagojena mobilnim napravam?
• redno vzdrževana, opravljate redne varnostne posodobitve?
• oblikovana po zadnjih trendih?
• vsaj osnovno SEO optimizirana?

Če ste na eno ali več vprašanj odgovorili z NE, je zdaj skrajni čas, da se odločite za prenovo spletne strani.

Drugi razlogi, ki običajno govorijo prispevajo k prenovi spletne strani, so povezani s težavnim in kompliciranim urejanjem spletne strani, potreba bo dodatnih funkcionalnostih ter nadgradnji sistema.

Niste čisto prepričani?
Danes žal ni več dovolj samo to, da imate spletno stran: če ta ni prijazna do vaših uporabnikov, če se na njej ne znajdejo ali pa vas sploh ne najdejo, ker ni primerno SEO optimizirana in je zastarela v različnih pogledih, boste zaman pričakovali njihov klic ali novo naročilo:

ker čedalje več ljudi dostopa na splet preko mobilnih naprav (in ta odstotek bo v prihodnosti vedno višji), morate poskrbeti, da se bo spletna stran optimalno prikazovala na vseh sodobnih mobilnih napravah.

če vaša obstoječa stran nima urejene niti osnovne SEO optimizacije, obstaja prav velika verjetnost, da vas sploh nihče ne najde. Če pa že imate visoke uvrstitve, zakaj ne bi teh še izboljšali? S celovito prenovo spletne strani vam lahko pomagamo tudi pri SEO optimizaciji.

Spletni uporabniki smo postali izbirčni in spletne strani velikokrat ocenjujemo na podlagi prvega vtisa. Zastarela celostna podoba spletnega mesta je nekaj, česar se morate čim prej znebiti in nikar ne pozabite, da vaše obiskovalce pregnalo tudi počasno nalaganje spletne strani.

Kako enostavna za urejanje je vaša obstoječa spletna stran?

Vaš odgovor se mora glasiti: zelo enostavna.
Če se v obstoječem okolju ne znajdete in se vam zdi, da je objava novega prispevka ali izdelka podvig za napredne računalničarje, potem je brez dvoma čas za naslednji korak. Obstoječi urejevalnik vsebine bomo zamenjali z enostavnim in zmogljivim WordPressom, s pomočjo katerega objava novega prispevka, fotografije ali videa ne bo več problem!

Divi Theme Examples

Cena prenove spletne strani

Cena prenove spletne strani je odvisna od različnih dejavnikov, med drugim tudi od obstoječega stanja in vaših zahtev. Najbolje bo, da nas kontaktirajte in pripravili vam bomo informativno ponudbo.

Pin It on Pinterest

Shares