Izdelava spletne trgovine

Imeli bi spletno trgovino, pa ne veste, kako začeti?

Divi Theme Examples

Potrebujete domeno, gostovanje, oblikovanje spletne strani in vmesnik za enostavno urejanje spletne trgovine? Z vmesnikom boste samostojno dodajali in urejali izdelke, oblikovali akcije, popuste in kupone. In ne nazadnje boste lahko ob tem še zbirali e-naslove obstoječih strank in točke zvestobe.

V SoncArtu vam pomagamo z izbiro in zakupom gostovanja, domene in vzpostavitvijo učinkovite in uporabnikom prijazne spletne trgovine.

Vse to v samo treh korakih!

Kako poteka izdelava spletne trgovine?

1. Analiza in načrtovanje spletne trgovine

Kaj želite prodajati in kdo je vaša konkurenca? Katere spletne strani se približajo vašim idealom in bi jim radi sledili? Katere načine plačila bi radi integrirali, ali potrebujete dodatne funkcionalnosti spletne trgovine?

Ključno je, da se izdelave spletne trgovine lotimo usmerjeno in načrtovano, da si določimo cilje in strategijo ter postavimo uspešne temelje.

2. Oblikovanje

Prvi vtis je najbolj pomemben in vaša spletna trgovina pri tem ne sme biti nobena izjema!

Ni pa vse v lepoti in všečnosti: dizajn spletne trgovine mora biti zasnovan tako, da upošteva primere dobre prakse, da bo za vaše uporabnike intuitiven in jih bo na prijazen ter enostaven način vodil do konca nakupnega procesa.

3. Vzpostavitev

Vzporedno z oblikovanje poteka tudi tehnična vzpostavitev spletne trgovine: vnašanje izdelkov, kategorij, vstavljanje kontaktnih obrazcev in drugih form. Testiranje – kako se trgovina obnaša na različnih napravah? Mobilni uporabniki danes predstavljajo visok odstotek obiskovalcev in jih ne smete zanemariti, zato bo vaša spletna trgovina funkcionirala na vseh sodobnih napravah in brskalnikih.

Divi Theme Examples

Pogosta vprašanja

Ampak jaz potrebujem nekaj zelo preprostega!

Potem pa ste čisto zares na pravem mestu!

Spletno trgovino bomo vzpostavili s pomočjo WooCommerce vtičnika, ki slovi po njegovi enostavni in intuitivni uporabi: z njegovo pomočjo boste izdelke z lahkoto sami vnašali, urejali in spreminjali, dodajali kupone, popuste ali oblikovali posebne kategorije izdelkov. Poleg tega vam WooCommerce nudi nešteto brezplačnih in plačljivih dodatkov, s katerimi lahko naknadno izboljšate delovanje trgovine in ji omogočite, da raste skupaj z vašim poslom.

To pomeni, da lahko trgovino nadgrajujete postopoma in jo sproti prilagajte trenutnim potrebam. Tak pristop je tudi veliko bolj prijazen do vaše denarnice!

Kaj pa, ko je spletna trgovina končana?

Spletna trgovina je na svojem mestu, prve stranke so že potrkale na vrata in izdelki so pripravljeni na odpošiljanje. Je to to?
Ne! Zdaj morate poskrbeti, da bo vaša trgovina odprta vse dni v tednu in bo obratovala brez tehničnih zapletov. Z drugimi besedami: poskrbeti morate za varnost in zaščito, zato vam nudim tudi dodatno podporo in administrativno pomoč tudi potem, ko je trgovina že končana.

Cena izdelave spletne trgovine

Cena je odvisna od različnih dejavnikov, med drugim tudi števila izdelkov v trgovini, načinov plačila in drugih funkcionalnosti, ki jo bodo definirala. Na ceno vplivajo tudi dodatne podporne dejavnosti po izdelani spletni trgovini. Če nam zaupate vaše želje, vam bomo veliko lažje posredovali informativno ceno.

%

vseh spletnih trgovin v svetovnem merilu poganja WooCommerce

Pin It on Pinterest

Shares