O nas

Spletna stran ali trgovina, ki jo izdelamo, se razvija skladno z rastjo potreb vašega podjetja. Ponujamo širok spekter storitev na enem mestu.

SoncArt je nastal leta 2009 kot ideja Tatjane Jularić, da bi z izdelavo spletnih stranih in trgovin ter optimizacijo, lansiral podjetne ljudi v spletno okolje, kjer bi lahko svoje produkte in storitve ponudili širšemu krogu kupcev.

Pri SoncArtu ustvarjamo nadgradljive rešitve, ki omogočajo naročnikom povečati promet, prodajo in prepoznavnost v širšem okolju ter informirati javnost. Uporabljamo najnovejšo tehnologijo ter odprtokodno spletno ponudbo, ki omogoča ustvarjanje spletnih strani v koraku s časom.

Vizija

Glavno vodilo SoncArta je, da prisluhnemo naročniku, kaj želi in potrebuje ter kakšne cilje ima s spletno stranjo. Naš končni cilj je, da naredimo naročnikom kot uporabnikom prijazne in privlačne spletne strani, saj se zavedamo, da je dobra izdelava spletne strani ključnega pomena, ki služi kot odskočna deska za povečanje prodaje. Poleg tega lahko že izdelano spletno stran nadgradimo z različnimi moduli, tako da iz spletne strani nastane tudi spletna trgovina.

S spletno stranjo se mi je promet in dobiček povečal za 100%. Stranke prihajajo z različnih koncev Ljubljane. Stranke pohvalijo spletno stran, da je lepa in pregledna.

Andreja Krmelj

Direktorica, Buckadizajn, popravljalnica oblačil

Pin It on Pinterest

Shares