Mnenja uporabnikov

Divi Theme Examples

Na izobraževanju o start up podjetjih, kjer predava strokovnjak za inovativne ideje in začetke poslovanja in razvoj podjetje,itd…je govoril tudi o tem, kako mora izgledati spletna stran. Na koncu smo mu dali v pogled našo spletno stran www.beljenje.si. Ocenil jo je, da je odlična, super. Več kot pohvalit je ni mogel, da take strani se iščejo, so pregledne z ravnoprav texta in lepimi slikami.

Slikopleskarstvo Picaso, Gašper Žnidaršič, vodja marketinga

Naše podjetje, ki ima podružnici v Sloveniji in na Hrvaškem, je potrebovalo trijezično spletno stran, s katero bi čim bolj pregledno in privlačno predstavili svoje storitve poslovnim partnerjem. Tatjana je izdelala jasno in čisto spletno stran, tako kot smo hoteli. Všeč nam je bilo, da je pri tem uporabila najnovejše smernice izdelave spletne strani. S stranjo smo zelo zadovoljni in jo vsakič znova z veseljem obiščemo in urejamo. S Tatjano je vsekakor enostavno in prijetno sodelovati, saj prisluhne vsaki želji stranke in jo uresniči.
Dotatus.hr je učinkovito narejena spletna stran. Po dveh mesecih po objavi nas je kontaktirala agencija, ki išče monterje. Našla nas je prek interneta.

Dotatus, Robert Mateša, direktor

Potrebovali smo spletno stran za predstavitev načina vadbe naše jogijske skupine, za samostojno objavljanje novih prispevkov ter možnost spletnega kontakta, ki bi bil namenjen predvsem temu, da bi vsi zainteresirani lažje pristopili k naši jogijski skupini. Tatjana je vse to izpeljala v hitrejšem času od predvidenega, hkrati pa je poskrbela tudi za dodatno varnost in odzivnost spletne strani. Poleg vsega skupaj smo imeli še dve dodatni želji: avtomatsko varnostno kopiranje spletne strani in možnost avtomatskega obveščanja na zadnje objavljene prispevke — in Tatjana je oboje uredila tako, kot smo si zamislili, za kar smo ji resnično hvaležni. Užitek in veselje je delati z nekom, ki ti je hkrati pripravljen prisluhniti in hkrati pripravljen urediti tudi vse tehnične podrobnosti, da želena stran lahko zaživi na spletu.

Joga-danes.si, Leo, inštruktor joge

Spletno stran, ki mi jo je oblikovala Tatjana mi je zelo priročna in nadzorna. Vsakokrat, ko obiščem svojo stran v prenovljeni obliki si rečem: to je tisto kar sem si želel. Vseskozi sem popolnoma zaupal Tatjani pri oblikovanju strani.

It – Hitre računalniške rešitve, Blaž Krmelj, lastnik

S Tatjano smo prenavljali spletno stran MobiDom – najem avtodomov. Prenova je bila narejena točno tako, kot smo se dogovorili in v roku. Najbolj nam je bilo všeč, da se je projektu res posvetila. Tokrat smo z njo delali prvič, zagotovo pa ne zadnjič.

MobiDom – najem avtodomov, Damjan Rus, direktor

S spletno stranjo se mi je promet in dobiček povečal za 100%. Stranke prihajajo z različnih koncev Ljubljane.

Stranke pohvalijo spletno stran, da je lepa in pregledna.

Buckadizajn, popravljalnica oblačil, Andreja Krmelj, lastnica

Sedaj ko imamo novo spletno stran, imamo več strank. Poleg tega so nam naknadno uredili možnost, da si lahko samostojno urejamo rubriko aktulno.
S Tatjano sva začeli sodelovati čisto po naključju, ko beseda da besedo. Dogovorili sva se za izdelavo spletne strani, pri čemer moram poudariti, da je bila sama polna idej, tako strokovnih kot oblikovalskih. Krasno mi je preoblikovala obstoječi logo, ponudila še dodatne možnosti in svoje izkušnje in znanje do boljšega rezultata. Poudarjam, da je skrajno prijazna, strokovna in delavna, navajena sprotnega reševanja problemov in mi je bilo delo z njo v veliko veselje. Še vedno super sodelujeva in upam, bova tudi v prihodnje!

Uka d.o.o., Urša Gabrič, direktorica

Tatjana me je navdušila z njenim dobrim poznavanjem zakonitosti, ki veljajo v spletnem svetu. Vedno seznanjena z novostmi in kam peljejo smernice oblikovanja, trženja in pa tudi potrebe po prilagajanju na trgu.

Njen unikaten način oblikovanja spletne strani vzbudi prijeteno in prefinjeno okolje za uporabnika. Ima pretajen občutek za oblikovanje in poskrbi za izjemno preglednost in učinkovitost spletne strani. Izjemno se potrudi tudi pri svetovanju vsebin, ki so primerne za spletno stran, glede na samo sporočilo in boljšo upadnost naročnika. Ima dobro poznavanje trga in ve kaj išče povprečen uporabnik spletne strani.

Dala mi je mnoge nasvete, ki se niso dotikali samo spletne strani, ampak tudi samega trženja in kako postati prepoznaven na tržišču. Njena želja je vzpodbuditi rast podjetja in pa najti potencial rasti v podjetju. Kot oseba je vedno trdno na tleh, pripravljena na pomoč in svetovanje. Tatjano priporočam tako zaradi njenih osebnih kot profesionalnih sposobnosti ter njenega truda za povečanje prepoznavnosti podjetja.

Ajurvedska masaža in terapija, Renata Marini, lastnica

Tatjana Jularić mi je predlagala nekaj zanimivih grafičnih in vsebinskih dodatkov, zato sem ji v letu 2011 zaupala preoblikovanje svoje spletne strani. Poleg dobrih idej, ki so prinesle osvežitev strani, se mi zdi pri Tatjani najbolj dragoceno to, da ima močno intuicijo, s pomočjo katere se zna prilagoditi željam in potrebam naročnika.

Metoda Maj, kiparka in psihologinja

Pin It on Pinterest