1. Komentirajte na drugih spletnih straneh

Vsakič, ko pustite komentar na drugih blogih, vnesite isto ime in URL naslov v za to določena polja na obrazcih za komentarje. To vam bo pomagalo pri optimizaciji strani za iskalnike. Vsakič, ko pustite zanimiv in uporaben komentar na drugih blogih, predvsem če zadeva vašo tematiko, bodo drugi opazili in sledili povezavi na vašo spletno stran.

2. Pogosto objavljajte.

Vsaka nova objava nastopa kot nova točka za iskalnike, da najdejo vašo stran. Pri tem imejte v mislih pisanje, ki je v skladu z optimizacijo.

3. Sodelujte na spletnih forumih.

Pridružite se forumih, ki so povezani z vašo tematiko in postanite aktivni član. Vključite povezavo na vaš blog v podpisu na forumih.

4. Uporabljajte socialne medije.

Prijavite se na Facebook, LinkedIn in vključite povezavo na vaš blog. Pridružite se mrežam kot je Digg, StumbleUpon, Delicious ali pa Twitter in objavljajte zanimivo vsebino.

5. Uporabite povezave na druge spletne strani v vaših objavah.

V vaših objavah se navežite na bloge, ki jih z zanimanjem berete. Če imajo ti blogi primerno programsko opremo, se bodo avtomatsko povezali z vašim blogom. V vsakem primeru boste privlekli pozornost na svojo spletno stran, ko bo drug bloger opazil povezave na vašem blogu v njihovi blog statistiki.

6. Vključite povezavo na vašo spletno stran v e-mail podpisih in vizitkah.

Vključite URL vašega bloga kjerkoli se spomnite.

7. Bodite gost na drugem blogu.

Ponudite storitev kot gost na drugem blogu, še posebej če ima ta blog več prometa kot vaš blog.

8. Naredite več spletnih strani in jih povežite med seboj.

Več blogov in spletnih strani boste imeli, več medsebojnih povezav je možnih. Ustvarite blogovski marketinški plan.

Pin It on Pinterest

Shares

Delite

na družabnih omrežjih s svojimi prijatelji